Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


mcm nak runtuh je aku tgk titi ni
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
mcm nak runtuh aku



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 8-Apr-2008 01:12
STAF Team Building @ Eagle Ranch Resort (PART 2)
sambungan dr entry smlm...

kalo nak flashback balik masa ni, mmgle best...dgn kitorang seramai yg dkt 100org, dgn team yg lawak2, dgn games yg mencabar kemacho'an & kejelitaan kami, finally team building prgm ni berjalan dgn jayanye... :bravo: :bravo: mmg syiok gile la....dan yg paling syiok skali, group kami- team no. 2 a.k.a THE INCREDIBLES akhirnye menjadi JUARA!!!!! yeaaaaaahooooo!!! :wave: :wave: mmg x disangka langsung sbb team kami le yg paling 'lemah' - pompuan 6 org, laki 4 org...sorang xdtg sbb demam, sorang baru bedah perut (umo pun dah nak pencen), sorang baru bedah kaki....so sorang je yg available....yg pompuannye pulak, 2 org tgh dlm 'pantang' , 2 org bdn agak 'sihat', so ada 2org je yg xtentu bleh ke idak.... :-S mmg masa telematch yg kat padang, kitorang slalu dpt no. last...paling baik pun no.3 dr blkg..tp kitorang rasa games yg menyebabkan kitorang menang ialah : BUAT SHAPE IKUT TALI (no.2), TREASURE HUNT (no.1), OBSTACLES (no.3), & PUZZLE (no.2). yg len2 tu no. 3, 4, 5....kira okla tu kan? ;-) drpd 8 team yg bertanding... 8-)
oklaa...these are few pics of OBSTACLES games, puzzle & wajah2 JUARA...huhuhu..riak-riak dia air betol laa... LOL LOL apepun thnx 2 our team members PAK YA (atuk incredibles), ABG ALi (bapak incredibles), ROSDIN (abg incredibles), JUNE (mak incredibles), KAK TIE (kakak incredibles), ZUE (mak angkat incredibles), EZY (adik incredibles) and of coz ERDA & MYSELF (kanak2 riang incredibles)!!!! :-D sebab korang yg mmg best + sanggup mengenepikan segala kesakitan, akhirnye kite jadik JUARA!!! uhuk uhuk.... :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016